smiley

Tisztelt Szülők!
 
Az óvodai beiratkozás 
2018. április 23-án és 24-én 7 és 15 óra között lesz a Fő utcai épületben.
 
Szükséges dokumentumok:
a gyermek születési anyakönyvi kivonata
lakcím kártyája, szülők lakcímkártyája
a gyermek TAJ kártyája 

2011. évi CXC. törvény a nemzeti köznevelésről 
8. § (1) Az óvoda a gyermek hároméves korától a tankötelezettség kezdetéig nevelő intézmény. Az óvoda felveheti azt a gyermeket is, aki a harmadik életévét a felvételétől számított fél éven belül betölti, feltéve, hogy minden, a településen, fővárosi kerületben, vagy ha a felvételi körzet több településen található, az érintett településeken lakóhellyel, ennek hiányában tartózkodási hellyel rendelkező hároméves és annál idősebb gyermek óvodai felvételi kérelme teljesíthető.
(2) A gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a harmadik életévét betölti, a nevelési év kezdő napjától legalább napi négy órában óvodai foglalkozáson vesz részt. A jegyző a szülő kérelmére és az óvodavezető, valamint a védőnő egyetértésével, a gyermek jogos érdekét szem előtt tartva, annak az évnek az augusztus 31. napjáig, amelyben a gyermek az ötödik életévét betölti felmentést adhat a kötelező óvodai nevelésben való részvétel alól, ha a gyermek családi körülményei, képességeinek kibontakoztatása, sajátos helyzete indokolja.
 
 
smiley

Kedves Szülők!
 
Az igényfelmérések alapján az iskolai síszünet és a gyermekek nagyszámú megbetegedése miatt 2018. február 19-től 21-ig  a csoportokat összevonjuk.
Mivel kevés gyermek kérte az óvodai ellátást, ezért ezen időszak alatt aMindszenti utcai épületünk zárva lesz, így minden gyermeket a Fő utcai épületbe várunk szeretettel.
Minden kis betegnek jobbulást kívánunk!
Köszönettel:
az óvoda dolgozói
 
smiley
Kedves Szülők!
 
Az iskolában 2018. február 19-21-ig síszünet lesz.
Ezért – és mert sajnos sokan betegek – a csoportok faliújságjára kifüggesztett lapon (akik betegek és a héten sem jönnek óvodába a lentebb felsorolt elérhetőségek valamelyikén) kérjük, jelezzék részünkre, hogy erre az időszakra igénylik-e az óvodai ellátást.
Elérhetőségeink: Fő utcai épület: 26/336-013; 06-30-/598-1091
                                Mindszenti utcai épület: 06.30/950-7778
A betegeknek mihamarabbi gyógyulást kívánunk!
Köszönettel:
az óvoda dolgozói
 
smiley

Kedves Szülők!
 
A jelenleg beteg- gyógyulófélben lévő gyerekek, illetve egészséges társaik érdekében (hogy ne holnap fertőződjenek meg- vagy felül) úgy döntöttünk, hogy a
csoportfarsangot elhalasztjuk február 27. keddre.


 
Mielőbbi gyógyulást kívánunk minden betegeskedőnek.

 
smiley

Kedves Szülők!

Jövő héten kedden, febrtuár 13- án tartjuk a csoportokban a farsangot!

Kérjük ezen a napon 8 és  830 között érkezzenek be a gyerekek, hogy ki ne maradjanak a mókából. Mindig nagy élmény a gyerekeknek a jelmezbemutató, tánc, és az izgalmas versenyek- játékok.  Aki teheti, kérjük hozzon egy kis rágcsálni- inni valót, hogy fokozzuk a mulatság hangulatát.

Köszönjük!

 
smiley
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásábana Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. közreműködésével, a 2017-2018. évi Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram keretében folytatódó „Biztonságos Óvoda” programra 2018. évi jelentkezésük regisztrálása megtörtént. 
2018. évben a programban való részvételre azon óvodáknak van lehetősége:
  • akik a programra 2017. évben pályáztak, de a 200 támogatott óvoda körébe nem kerültek be és
  • akik pályázatukat a 2018. évre elektronikus úton megerősítették.   
 
Örömmel tájékoztatjuk, hogy a fent említett jelentkezési feltételeknek megfelelnek, Intézményük bekerült a Biztonságos Óvoda idei programjába.

 
smiley
Kedves Szülők,
 
túl vagyunk a mai kiránduláson, mely várakozásainknak megfelelően, sőt még annál is jobban sikerült.
Az időjárás kegyes volt hozzánk, ugyanis oda-vissza a busz út alatt esett, azonban amíg a parkban voltunk, egy csepp eső sem hullott az égből :)
 
Láttunk: medvéket, rengeteg farkast, rénszarvast, kecskét, bárányt, sertést, lámát, mosómedvét, ormányos medvét.
 
A park ezen a különleges napon meleg teával és macit formázó fehér és barna kekszekkel várták a látogatókat. Pisti "macival" táncoltak a gyerekek medvetáncot.
 
Bízunk benne, hogy élményekkel gazdagodtak óvodásaink.
 
             Javasoljuk, hogy családjukkal is látogassanak el, mert sajnos a mai napon a macikat nem tudtuk mézzel megetetni. Az igazság az, hogy jelentős mennyiségű húst kaptak odaérkezésünk előtt nem sokkal, így érthetően csak a délután folyamán fogják a desszertet kívánni :)